FIT på 100 dage

By Anne Bech

 • Release Date : 2013-12-28
 • Genre : Special Diet
 • FIle Size : 71.85 MB
Score: 4.0
4.0
From 53 Ratings

Description

FIT på 100 dage Alt, du behøver at vide for at komme i dit livs form og ændre din krop for altid, er forklaret lige her i denne bog.

I FIT PÅ 100 DAGE får du en komplet plan for, hvordan dit liv skal se ud de næste 100 dage – både din kost, din træning og din livsstil. Så bliver det ikke nemmere.

Anne Bechs helt egen FIT-metode er nem at gå til og passer perfekt ind i din travle hverdag. Du kan lave øvelserne hjemme på stuegulvet, og opskrifterne er enkle og overskuelige, så du slipper for at stå i køkkenet i timevis.

Og alle kan klare det, også dig, for Anne giver masser af tips, motivation og vejledning undervejs.

Indeholder:
Komplet dag for dag-træningsprogram

Detaljerede ugeplaner for alle dine måltider

Over 40 nemme og slankende FIT-opskrifter, som du også kan bruge efter de 100 dage, når dit nye liv fortsætter
 

Reviews

 • Love it

  5
  By Umm Momen
  Perfekt til mig der har tid til at lave øvelser derhjemme når den lille er lagt i seng om aftenen
 • Fantastisk..

  5
  By Billstrøm
  Bog, som virker.. Er glad for at jeg gennemførte de 100 dage og kom i gang med en ny livsstil..
 • God bog, dårlig e bog.

  3
  By SSGK
  Dette er min første e bog, og jeg fortryder meget, at jeg har købt den som e bog og ikke som alm. bog. Indholdet er super, selvom nogle af øvelserne har fået nyt navn i forhold til de andre bøger. Der står, at opvarmning er vigtig, men ikke hvordan man skal varme op. Som de andre skriver, så passer sidetallene ikke. Skemaet med madplanen er bedre efter opdateringen, men linkene til opskrifter er ikke korrekt. Og så virker den kun som rullevisning - ved bladrevisningen forsvinder noget af billederne. Konklusion: køb den, men ikke som e bog.
 • Køb ikke...

  1
  By Softjoy
  Hvor svært kan det være at lave en bog?!? Utroligt dårligt arbejde. Sidetal passer ikke. Ingen samlet indkøbsplan. Forfatteren siger at kostplanen er enormt vigtig, men kostplanen er grafisk lavet i så dårlig kvalitet at den er svær at læse på iPad? Det giver ingen mening. Kostplanen henviser til opskrifter på forkerte sidetal er er dermed næsten ubrugelig på iPad! Og HVORFOR udnytter man ikke, at øvelserne kan vises på iPad som videoklip og dermed fuldstændig undgår misforståelser som opstår nu de dårlige billeder og beskrivelser der hører til øvelserne? Har forfatteren ingen ambitioner med denne bog? Køb ikke denne bog - den er ubrugelig og frusterende at bruge.
 • FIT på 100 dage

  1
  By Peache Have
  The iBook is not properly set up to fit the referred page numbers. The menu plan for 100 days is not readable. It could be an advantage to have this in placed for me to be able to do my food shopping as indicated. Is it possible to get the menu plan by email? Regards, Peache
 • Læst…!

  5
  By MicVarney
  Jeg går som mange andre igang i det nye år :-) Glæder mig så meget til at leve efter den. Det giver mening og som næsten uddannet ernærringsassistent kan jeg sagtens se logikken i det! åh det bliver fedt!
 • DÅRLIG UDGAVE!

  1
  By Øvbøvs
  Lad være med at købe denne udgave af bogen, den fungerer ikke!!! Sidetal passer ikke og madskemaerne kan ikke læses! Dårlig dårlig version af en ellers sikkert god bog..

keyboard_arrow_up