Flaskepost fra P

By Jussi Adler-Olsen

 • Release Date : 2012-06-01
 • Genre : Crime & Thrillers
 • FIle Size : 2.16 MB
Score: 4.0
4.0
From 126 Ratings

Description

Flaskepost fra P I Skotlands yderste ende, helt oppe på politistationen i Wick, havde en ridset flaske stået i ganske, ganske lang tid. Ingen tog notits af den, og ingen bemærkede brevet indeni. Derfor undrede ingen sig over, hvad de halvt udviskede bogstaver HJÆLP mon kunne betyde.

Da vicepolitikommissær Carl Mørck får overdraget flaskeposten, tror han, at den er resultatet af grove drengestreger. Men da han og hans assistent Assad afkoder mere af brevet, forstår de, at to store drenge blev bortført i 90’erne, og siden er flaskeposten det eneste livstegn, man har fået fra dem.

Men hvem er drengene? Hvorfor er de aldrig meldt savnet? Og hvad er der sket med dem? 

Carl og Assad trækkes længere og længere ind i en beregnende og følelseskold kidnappers net, og pludselig går det op for dem, at kidnapperen stadig er aktiv. 

Flaskepost fra P er tredje bind i Jussi Adler-Olsens populære serie om Afdeling Q. Forfatteren vandt i 2010 Glasnøglen for Flaskepost fra P.

Reviews

 • Flaskepost fra P

  5
  By Sørren levin
  Bogen er en fantastisk krimi som man har svært ved at lægge fra sig når man er begyndt at læse. De mange små "dagligdags" kommentarer får en til at klukle mange gange. Rigtig god bog.
 • Fantastisk!!!!

  5
  By Anja Grønning
  En sindsyg god bog - med masser af tråde der samles stykke for stykke. Kan absolut anbefales - spænding og med en god tvist humor. Læs den!!
 • Endnu en superbog om afdeling Q

  4
  By Henrik2104
  Har med stor fornøjelse fuldt Vicepolitikommisæren i gennem 3 bøger på min ferie i Thailand.... så de planlagte dykkerture må vente til næste gang
 • super

  5
  By anders korsholm
  endnu en fantastisk fortælling

keyboard_arrow_up