Sandmanden

By Lars Kepler

  • Release Date : 2013-09-27
  • Genre : Crime & Thrillers
  • FIle Size : 0.86 MB
Score: 4.5
4.5
From 71 Ratings

Description

Sandmanden En nærmest spøgelsesagtig bleg og udmattet ung mand kommer en kold vinternat syd for Stockholm gående på en høj jernbanebro.På sygehuset konstateres at den stærkt afkræftede og nedkølede mand har legionærsyge.

Man finder også ud af han blev erklæret død for syv år siden. Efter sammen med sin yngre søstre at have været sporløst forsvundet i tre år. Manden og hans søster var et af Jurek Walters sidste ofre. Den gådefulde seriemorder der blev fanget af kommisær Joona Linna og dømt til retspsykiatrisk forvaring og total isolering. Men som på uhyggeligste vis kaster lange og truende skygger ind over Joonas liv.

Hvor har den unge mand opholdt sig i al den tid? Hans uventede opdukkern og uhyggelige vidneudsagn gør, at den gamle sag må tages op igen. Det haster, det haster meget. Saga Bauer kommer på den i enhver forstand grænseoverskridende mission.

Ingen kan gemme sig for Sandmanden. Lyt ikke til ham, tal ikke med ham, fald ikke i søvn. Mareridtet er først lige begyndt.

Reviews

  • Fuldstændig gennemført fed

    5
    By GQÆE
    Vild med denne forfatter. Jeg er fanget fra start til slut og glæder mig til at gå i gang med Stalker nu.
  • Sandmanden

    5
    By Sussi H. Q.
    Super gribende bog. Kan ikke lægge den fra dig, når du først er begyndt. Skøn forening imellem spænding og detektiv arbejde.. Bør læses hvis du elsker krimier!!
  • Super

    5
    By Lanalelrey
    Super bog der meget hurtigt blev læst ligesom alle de andre i serien!! Kan ikke vente til den næste!!
  • Fantastisk

    5
    By Sasjaweidner
    Desværre er der kun læsestof nok til to dage, for hold da op hvor er det en bog man bare sluger. Fantastisk fortælling, fangende og så nervepirrende, at jeg på et tidspunkt måtte lukke bogen.

keyboard_arrow_up