Digitale billeder - billedbehandling i praksis

Digitale billeder - billedbehandling i praksis

By Jytte Isaksen

  • Release Date : 2015-05-12
  • Genre : Arte y espectáculo
  • FIle Size : 293.72 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Digitale billeder - billedbehandling i praksis Bogen stiller spørgsmålet: Hvordan kan du forbedre digitale billeder?
Læseren bliver indført i, hvad et digitalt billede er, det gyldne snit, billedbeskæring, komposition, linjer, en værktøjskasse, som viser forskellige filtre til kvalificering af billeder. Hvordan spotter man det gode, sjove og interessante motiv, og hvordan kan et foto konverteres til små personlige kunstværker?
Læseren møder også en professionel fotograf, hans måde at arbejde på, ligesom han giver gode råd til kvalificering af billeder.

Opgaverne i bogen lægger op til, at læseren producerer og kvalificerer egne billeder gennem forskellige opgavetyper med baggrund i bogens mange anvisninger og eksempler. 
Bogen indeholder opgaver som fx at reflektere, lave vowpop, collager, finde særlige motiver, afprøve billedbeskæring og andre redskaber, markere linjer ud fra linjeprincipper, lave videoer, skrive en blog om inspiration, deltage i en fotokonkurrence og fremstille et cover til et fotomagasin.

Digitale billeder er udviklet til at kunne anvendes til flere niveauer i folkeskolens ældste klasser, i gymnasiet, på hf, VUC, på erhvervsuddannelser, sprogskoler, SOSU i tværfaglige forløb samt i billedkunst, design og innovation.

Grundskolen (8. - 10. klassetrin)
Billedkunst
Færdigheds - og vidensmål:
Billedkomposition
Billedfremstilling.
Kompetencemål:
Eleven kan formidle egne projekter med visuelle udtryk.
Eleven kan analysere billeder og billeders funktioner i forskellige kulturer.

keyboard_arrow_up